När du väljer oss som din elektriker i Norrköping så får du tillgång till ett väldigt brett spann av tjänster - inklusive entreprenad. Vi samarbetar med trogna partners inom i stort sett varje hantverksbransch och står gärna för organisering och samordning av större och mer omfattande bygg- och renoveringsprojekt.

Vi installerar dina elektriska apparater

Installationer är grunden för elektrikerns arbete, det är med installationen som en produkt eller funktion börjar fungera och leverera. Ju mer komplicerat något är, desto med invecklad kan installationen av den vara och även om man själv givetvis kan koppla in många elektriska apparater utan hjälp från en elektriker så finns det andra som helt klart kräver ett proffs. Vi hjälper dig med installation av allt från belysning till nya kablar, larmsystem och data. För oss är ingen installation för simpel eller svår.

Vi lagar det som är trasigt

Elektriska apparater har alla ett bäst-före-datum men det betyder inte att man ska slita och slänga vid första antydan till problem. Det finns väldigt mycket som går att laga - och som faktiskt bör lagas. Som elektriker spenderar vi en hel del tid i vår verkstad där vi reparerar skadade eller trasiga apparater till en bråkdel av priset som det skulle kosta att slänga och köpa nytt. Vi gör en felsökning på din apparat, lokaliserar problemet och lagar om vi anser det vara värt det.

Service

Ibland behöver elsystem kontrolleras och/eller uppdateras av en specialist. Som din elektriker i Norrköping ställer vi upp när du behöver hjälp med service av dina elsystem eller elektriska funktioner.

Hos oss är goda råd gratis

Det finns idag väldigt många fantastiska elrelaterade koncept och funktioner för såväl hem som arbetsplatser. Så kallade smarta hem, fenomenala larmsystem, höghastighetsinternet m.m. Dessa funktioner har tagits fram för att göra människors vardag enklare, bekvämare och tryggare, men valen man måste gå igenom innan man bestämmer sig för vad som passar en är många och djungeln kan upplevas som snårig. Vi finns här, duktigt pålästa och uppdaterade gällande de senaste trenderna, och vi delar gärna med oss av information, tips och råd. För våra kunder är bara det bästa gott nog.