Entreprenad

Som elektriker ligger vi i framkant vad gäller elteknik. Sverige är ett föregångsland på många vis och vi ser till att ständigt uppdatera vår kompetens för att kunna möta alla behov som finns. När det kommer till elinstallationer så finns det inget som vi inte tar oss an. Typ av arbete samt omfattning har ingen betydelse - vi erbjuder dessutom entreprenad så att du ska kunna ta det lugnt medan jobbet görs.

Ljus

Belysning är en stor del av elektrikerns arbete och även om vår del övervägande handlar om det praktiska så har vi givetvis också en känslighet för den estetiska faktorn när det gäller just belysning. Vi arbetar gärna nära inredningsarkitekter för att skapa de bästa atmosfärerna i dina rum, inomhus såväl som utomhus. Samtidigt är vi givetvis mycket noggranna med att välja energisnåla och miljöanpassade alternativ.

Välkommen till oss när du behöver hjälp med elinstallationer inom belysning.

Säkerhet

Smarta hem, avancerade larmsystem och fastighetsautomation är koncept i ropet just nu, och så lär det fortsätta se ut. Att känna sig trygg i hemmet, på arbetsplatsen och i största allmänhet är grundläggande för att man ska må bra och automatiserade funktioner i hemmet ökar trygghetskänslan. Vi hjälper dig att installera larmsystem och smarta funktioner som gör din vardag enklare - och vi ger dig gärna tips och råd inför val av system.

Uppkoppling

Hur beroende är du av snabbt internet hemma, på en skala? Det handlar om att befinna sig på en skala nu för tiden för alla är vi mer eller mindre beroende. Att ha tillgång till snabbt internet i Sverige idag ses nästan som en mänsklig rättighet och med vår hjälp får du snabbt och enkelt den uppkoppling du önskar.